Családi összejövetelek, esküvők, ballagások

Minden rendezvényre van megoldásunk

A Dokk helyiségei kiválóan alkalmasak a 10 fős rendezvény lebonyolításától egész nagy létszámú rendezvények lebonyolításáig. Tegye a családi ünnepeket emlékezetessé azzal, hogy megfelelő környezetben ünnepli szerettei születésnapját, ballagását, diplomaosztóját, házassági évfordulóját és esküvőjét.

IMG_9483

A megfelelő méretű helyiség biztosítása mellett az alábbi szolgáltatásokkal tesszük színesebbé élete, szerettei nagy napját.

Esküvői ajánlatunk:

Egy pompás, nyugalmas part, ahol jó lesz kikötni − amellett, akit szeretsz ez a Dokk a kikötő. Esküvőre és lakodalomra termett, különleges helyszín. Szeretitek a szép természeti környezetet, látni a fák zöldjét,élvezni az árnyékot amit adnak de szívesen elkerülnétek a kitelepüléssel járó szervezési nehézségeket?

Íme, a Ti esküvőtöknek való helyszín! IGEN, itt beszélgethettek a kertben, a fák alatt, a rokonokat, vendégeket nem kell megközelíthetetlen helyszínekre irányítani azaz nem kell kompromisszumokat kötnötök a kényelem rovására.

Elég a saját IGENetekre összpontosítanotok, amit akár a szellős udvarunkon egy szép sátor alatt is kimondhattok.

A teremhez nemcsak pompás asztalok és székek tartoznak, de legalább ennyire fontos „bútordarabként” egy tapasztalt, készséges Party Service is.

Szolgáltatásaink és  áraink esküvőre:

Polgári vagy egyházi esküvő (időtartam max 2 óra): 60.000 Ft

Az ár tartalmazza a helyiség feldíszítését, 4 pohár pezsgőt, zenei aláfestést, feldíszített székeket,  díszpárnákat a jegygyűrűk behozatalához. A városháza a Dokk épületével szemben van így az anyakönyvvezető kényelmesen átsétál egy gyönyörűbb helyszínre , ahol ideális körülmények között töltheti el élete legszebb pillanatait.

Megegyezés szerint tudunk biztosítani fotó-, videofelvételt, meglepetés vendéget, élőzene szolgáltatást is.

Szolgáltatásaink és áraink egyéb családi  rendezvényekre, esküvőkre :

Hangosítás, kivetítés: 25.000 Ft / óra – Az ár tartalmaz vezeték nélküli mikrofonos hangosítást, előadók hangosítását, projektoros kivetítést hangosítással.

Különleges „vendég”: rendezvényeihez, konferenciáihoz a magyar zenei és kulturális élet jeles személyiségei közül választhat, mely személyek fellépése emlékezetessé teszik rendezvényét, vállalati összejöveteleit, konferenciáit. Az ár egyedi megállapodás során kerül kialakításra.

Helyiség dekoráció: a rendezvénynek megfelelő dekorációval ellátjuk a használt helyiségeket az Ön igényei szerint. Az ár egyedi megállapodás során kerül kialakításra.

Gyermekvigyázás: 2.000 Ft/óra – Az ár tartalmazza a gyermek aktív és hasznos lekötését a program alatt, valamint az étkezését a megadott időpontokban.