Az épületről

Minden rendezvényre van megoldásunk

Van egy ház. – Bent a városban, a közepén 1921-óta. Sok generáció érezte magát otthon és szórakozott önfeledten az elmúlt közel 100 esztendőben. Erről csak a falak tudnának igazán mesélni. Hatalmas udvarán át beköszön a természet látványa a nagyterembe.

A 100 éves falak ellenére a felújított épület megfelel a 21. századi igényeknek ahol egészen a 10 fős rendezvénytől a 200 főig elbújhat a külvilág elől és élvezheti a nyugalmat a város közepén.

Itt együtt lehet azokkal, akikkel szeretne, akiket szeret, vagy akiket szívesen megismerne − távol mindenki mástól. Ez az Dokk a Közösségi Központ, ahol kiköthet, lehorgonyozhat és megpihenhet.

A Dokk udvarán lévő százéves gesztenyefák tavasztól, őszig kedveznek a szabadtéri műfajnak. Az udvar területe családi banzájokra, családi napokra, koncertekre, és mindenre amilyen tartalommal megtöltjük, kiváló helyszín.

Amikor a régi mozi épület puszta falai közé igazi házat, vérbeli közösségi központot és rendezvényhelyszínt terveztünk, tudtuk, hogy olyan helyet szeretnénk létrehozni, amely az összes részében jól alakítható. Rásimul az igényekre, felveszi a megrendelő stílusának formáját. Mindenki ilyen házat akar. Mi meg is valósítottuk. Egy romantikus, különleges esküvői helyszínt, vidám-elegáns partizó helyet, sokoldalú rendezvényközpontot. Ezt mind együtt. Az Ön kérésére azzá változik, amivé kell.

Csak két dolog állandó: az  egyedülálló környezet és a hely készséges szolgáltatója, vagyis: mi.

Az épület alaprajza ide kattintva elérhető.